Selous wildreservaat dagsafari

Geniet van een Tanzaniaanse bush safari op deze reis vanuit Zanzibar met vluchten, toegangskaarten en een gids inbegrepen. Ontdek de wilde dieren in het Nyerere National Park en geniet van een traditionele lunch. Ik deel hierbij meer informatie over de Selous wildreservaat dagsafari.

Ontdek het Nationale Park van Tanzania

Wil je tijdens je vakantie op Zanzibar de prachtige natuur en bijzondere wilde dieren van Tanzania ontdekken? Dat kan! Ga mee op ontdekkingsreis naar het indrukwekkende Selous/Nyerere National Park. Dit wildreservaat, gelegen op het Afrikaanse continent, biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Vertrek naar Selous Game Reserve/Nyerere National Park

Rond 07.00 uur is het tijd om naar de bestemming te vliegen: het adembenemende Selous Game Reserve/Nyerere National Park. Met een korte vlucht van ongeveer dertig minuten kom je om 07.30 uur aan. De wildernis van Afrika wacht op je, klaar om verkend te worden. Bij aankomst is het meteen tijd om te beginnen aan een gezamenlijke safari gamedrive, een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Om 08.00/08.30 uur start de game drive, waarbij je ondergedompeld wordt in de prachtige natuur van Tanzania. Onze ervaren gidsen nemen je mee op pad en delen graag hun kennis over het gebied en de wilde dieren die hier leven. Tijdens de safari is er halverwege de ochtend, om 10.30 uur, een welverdiende koffie- en theepauze gepland. Hier heb je de gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van een verfrissend drankje. Je kunt de indrukken tot nu toe laten bezinken terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht om je heen.

Een authentieke bush lunch

Na de koffie-/theepauze is het tijd voor een unieke ervaring: een bush lunch midden in het park. Om 12.30 uur word je verwelkomd met een warme lunch geserveerd aan gedekte tafels tussen de wilde natuur. Geniet van de smaken van Tanzania terwijl je omringd wordt door de serene schoonheid van het Nationaal Park.

Terug in actie

Na de lunch gaat de game drive weer verder. Tot 15.30 uur verken je samen met de gidsen het gebied en ontdek je de prachtige flora en fauna die Tanzania te bieden heeft. Elke minuut van de game drive brengt nieuwe wonderen met zich mee, en de tijd lijkt voorbij te vliegen. Om 15.30 uur is het jammer genoeg tijd om terug te keren naar de airstrip voor de vlucht terug naar Zanzibar. Je stapt om 16.15 uur weer aan boord van het vliegtuig en neemt afscheid van het prachtige Selous Game Reserve/Nyerere National Park.

De perfecte safari-ervaring

Deze unieke belevenis biedt jou de kans om de indrukwekkende wildernis van Tanzania van dichtbij te ervaren. De professionele gidsen zorgen ervoor dat je niets tekortkomt en optimaal kunt genieten van alles wat dit adembenemende gebied te bieden heeft. Beleef Tanzania op zijn best tijdens deze onvergetelijke safari-gamedrive in het Selous Game Reserve/Nyerere National Park.

Highlight

 • Ontdek het Nationale Park van Tanzania tijdens je vakantie op Zanzibar
 • Ervaar een authentieke Bush-lunch midden in het Nationaal Park
 • Leer alles over de natuur en de natuur van onze ervaren gidsen
 • Bewonder de Tanzaniaanse fauna en natuur tijdens een gamedrive van een hele dag

Als je op safari gaat, is het belangrijk om een aantal zaken niet te vergeten. Ten eerste moet je rekening houden met de weersomstandigheden. Het kan namelijk invloed hebben op je safari-ervaring. Daarnaast zijn er specifieke items die je mee moet nemen, zoals je paspoort.

Wat is er inbegrepen

 • Ophalen en wegbrengen van hotels
 • Retourvlucht
 • Gedeelde game drives
 • Gids
 • Koffie/thee en een bush lunch
 • Drinkwater
 • Park entree en landingsrechten

Boek hier deze geweldige safari!